22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Güllük Caddesi yeniden düzenlenecek

GÜLLÜK CADDESİ YENİDEN DÜZENLENECEK

Güllük Caddesi esnafını ziyaret eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Güllük Caddesi’nin Işıklar gibi Avrupai bir görünüme kavuşturulacağını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok ve Güllük Esnafları Güçlendirme, Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği (GÜLDER) Başkanı Hüseyin Sarı ile Güllük Caddesi esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, GÜLDER Başkanı Hüseyin Sarı’nın sunduğu esnafın sorunlarını içeren dosyayı inceleyerek, caddede yeniden düzenleme çalışmalarının yapılacağını belirtti.

”Konu gündemimizde” diyen Başkan Akaydın, “Turizm sezonunun bitmesini bekliyoruz. Atatürk Caddesi, Güllük ve Kapalı Yol’u öncelikli olarak düzenleyeceğiz. Güllük’ü, iyi ışıklandırılmış, güzel süslenmiş, Antalya’ya yakışır, Avrupa’da bile örneği az olan bir cadde haline getirmek istiyoruz. Zamanlamadan, projeye kadar her aşamada GÜLDER ile birlikte çalışacağız. Projeyi esnafa göstereceğiz, onayınızı alacağız” dedi.

GÜLDER Başkanı Hüseyin Sarı, Başkan Akaydın’a ve AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok’a esnafa katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

GÜLLÜK CADDESİ YENİDEN DÜZENLENECEK
GÜLLÜK CADDESİ YENİDEN DÜZENLENECEK
GÜLLÜK CADDESİ YENİDEN DÜZENLENECEK
İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2010 Çarşamba 13:56:00
Güncelleme :9 Haziran 2010 Çarşamba 14:06:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?