21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Güllük'te festival heyecanı

GÜLLÜK'TE FESTİVAL HEYECANI

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) önderliğinde Güllük Caddesi'nde alışverişi ve akşam ticaretini canlandırmak amacıyla düzenlenen 'Güllük Alışveriş Festivali', 22 Temmuz'da başlıyor.

Antalya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa Belediyesi, Antalya Esnaf ve Sanatlarlar Odaları Birliği (AESOB), Akdeniz Turistik Oteciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB), Akdeniz Reklamcılar Derneği (ARD) ve Güllük Esnafları Güçlendirme Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği'nin (GÜLDER) destekleriyle düzenlenen festival 27 Ağustos tarihine kadar sürecek. Festival süresince Çarşamba, Cuma, Cumartesi akşamları 20.30 - 23.30 saatleri arasında konserler, halk oyunları, sokak tiyatroları, yarışmalar, orta oyunu, Hacivat-Karagöz, dans ve semazen gösterileri gerçekleştirilecek.

Güllük esnafı ile yaptıkları görüşmeler sonucu böyle bir festival düzenlemeyi kararlaştırdıklarını belirten ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, alışveriş merkezlerinin çoğalmasıyla birlikte cadde alışverişinin bitme noktasına geldiğini söyledi. Festival süresince bölgedeki tüm esnafın işyerlerini gece yarısına kadar açık tutacaklarını ve indirimler yapacaklarını belirten Budak, “Antalya'da akşam ticaretini ve cadde alışverişini yeniden canlandırmayı hedefliyoruz. Tüm Antalyalıları festival süresince Güllük Caddesi'ne bekliyoruz” dedi. Budak, pilot bölge olarak seçilen Gülük'te başarılı olunması halinde diğer caddelerde de benzer organizasyonları yapmayı hedeflediklerini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2011 Çarşamba 17:05:02
Güncelleme :20 Temmuz 2011 Çarşamba 17:10:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?