22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Gülveren Mahallesi güzelleşiyor

Kepez Belediyesi, daha önce 5 kilometre sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdiği Gülveren Mahallesi’ni, parke kaldırım çalışmasıyla güzelleştiriyor.

Kepez Belediyesi, ilçeye modern bir kent görünümü kazandırmak için sıcak asfalt, parke kaldırım ve park çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sıcak asfalttı tamamlanan mahalleler, modern kaldırımlara kavuşuyor.

Kepez’in değerini artırmak için gece-gündüz çalışan Kepez Belediyesi, dünün çamurlu, tozlu caddelerini parke taşıyla modernleştiriyor. Ara sokaklara dahil 5 kilometre sıcak asfalt çalışması yapılan Gülveren Mahallesi’nde, şimdi de parke kaldırım çalışması gerçekleştiriliyor. Mahalledeki ana caddelerde parke kaldırım yapılıyor. Sıcak asfalttan sonra parke kaldırımın da yapılmasıyla Gülveren Mahallesi sakinleri, artık çamursuz, tozsuz sokaklarda yürüme imkânına kavuşmuş olacak.

4 YILDA 187 BİN METREKARE KALDIRIM

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner de, plan ve program dâhilinde ilçedeki mahallelerin alt ve üst yapı sıkıntılarını bitirdiklerini söyledi. 4 yılda rekor bir yatırımla 187 bin m2 parke kaldırım çalışması yaptıklarını anımsatan Öner, “Gelişi güzel yatırım yapmıyoruz. Önce, kanalizasyon, yağmur suyu drenaj, sonra sıcak asfalt ve kaldırım çalışmasını gerçekleştiriyoruz. Böylece hem zamanı hem de parayı israf etmemiş oluyoruz. Kepez’e modern bir şehir kimliği kazandıracak olan yatırımlarımızı da artırarak devam ettiriyoruz. Daha önce arar sokaklar dahil sıcak asfaltını yaptığımız, kapalı semt pazarı kazandırdığımız Gülveren Mahallesi’nin ana caddelerinin kaldırım sıkıntısını da bitiriyoruz. Parke kaldırım çalışmasının bitmesiyle mahallemizin prestiji daha da artmış olacak” ifadesini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2008 Salı 15:07:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?