22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Gülveren Mahallesi' ne yeni park

Kepez Belediyesi, ilçeye büyük bir park daha kazandırıyor. Gülveren Mahallesi’nde, basketbol sahasının ve fitness aletlerinin de yer alacağı 10 dönümlük parkın yapımına başlandı.

Kepez Belediyesi, Antalya’nın yeşil dokusuna kazandırdığı büyük parklarına bir yenisini daha ekliyor. Şu ana kadar 5 büyük yeşil alanın yapımını tamamlayan Kepez Belediyesi, Çankaya Mahallesi’nden sonra 10 dönümden oluşan bir parkı da Gülveren Mahallesi’ne yapıyor. Yollarının tamamına sıcak asfalt dökülen, parke kaldırımı, kapalı semt pazarı yapılan Gülveren Mahallesi’nin yeşil alan ihtiyacı da gideriliyor.

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 10 dönüm alandan oluşan parkın inşasına başladı. Parkın içerisinde basketbol sahası ve Kepez Belediyesi’nin Türkiye’de bir ilki olan fitness aletleri bulunacak. Parkın hizmete girmesiyle de hem çocuklar, hem de büyükler spor yapabilecekleri alana kavuşmuş olacak. Yürüyüş yollarının, oturma alanlarının, çocuk oyun setinin de yer alacağı parkın tamamlanmasıyla Gülveren Mahallesi dört dörtlük hizmet alan mahalleler arasında yer alacak.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner de, hizmet kervanının, ilçedeki mahallerin prestijini artırarak yoluna devam ettiğini söyledi. Sıcak asfaltıyla, parke kaldırımıyla, parkıyla, mülkiyet sorununun çözümüyle, imar planlamasıyla mahallelerin bir bir alt ve üst yapı problemlerini sona erdirdiklerini belirten Öner, 4,5 yılda gerçekleştirdikleri 510 bin metrekare yeşil alan yatırımıyla Kepez’in yeşil bir kent kimliğini kazandırdıklarını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 14:52:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
eee IP: 85.99.141.xxx Tarih : 25.10.2008 18:49:59

siz onu boşverinde bu gülverendeki gece kondu lara ne zaman tapu verilecek yıllardır kandırıyorlar insanları