22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Günde çift idman yapıyorlar

Antalyaspor, Turkcell Süper Lig'in 6. haftasında evinde Gaziantepspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürüyor. 

Hasan Subaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Joseph Jarabinsky yönetiminde hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyazlı futbolcular, kalecilerin ayrı çalıştığı antrenmanda fizik kondisyon hareketlerinin ardından şut ve kanatlardan gol çalışması yaptı. Futbolcuların oldukça hırslı olduğu antrenmanda şutların ağlarla buluşması Teknik Direktör Jarabinsky'nin yüzünün güldürdü. 

Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan tecrübeli file bekçisi Ömer Çatkıç, iyi oyunlarını puana çeviremedikleri için üzgün olduklarını söyledi. Çatkıç, iyi oyunlarının karşılığında enazından 1 puan almaları gerektiğini belirterek, "Karşılaşmaları küçük hatalar nedeniyle kaybettik. Antalya'ya gönül veren herkesi üzdük. Ancak bu durumun nedenleri var. Ligde bize karşı tuhaf durumlar oldu. 6 hafta geçtik ancak neredeyse kendi evimizde maç oynayamadık. Bu belki de Türkiye liglerinde bir ilktir. 

Gaziantepspor karşılaşması en önemli maçlarımızdan bir tanesi. Üst sıralarımızdaki takımlar ile aramızda büyük farklar yok. Bundan sonra kendi dengimiz takımlar ile karşılaşacağız. Bu maçtan 3 puan alıp seyircimize hediye etmek istiyoruz. Çünkü onlar 3 puanı hak ediyorlar. Taraftarlarımızı 90 dakika desteğe bekliyoruz" dedi.
Tecrübeli eldiven Çatkıç, gazetecilerin 'Antalyaspor'un Lig'in en çok gol yiyen takımlarından olmasının nedeni nedir?' şeklindeki sorusuna ise, "Türkiye'de gol yenilince bütün suç defans ve kalecilerde kalıyor. Eğer gol yeniliyorsa bu bütün takımın sorunudur. Defans forvette başlar. Nasıl gol atıldığında bütün takım atıyorsa, gol yenildiğinde de bütün takım yiyordur" diye cevap verdi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2008 Çarşamba 12:37:28
Güncelleme :1 Ekim 2008 Çarşamba 12:39:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?