1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Gündeş ve Can Sueno Beach'te

Akdeniz sahilinin en kaliteli tesislerinden biri olan Sueno Hotel Beach Side'de devam eden Sibel Can ve Ebru Gündeş konserleri bu yılda start alıyor.

24 Haziran 2009 akşamı Sibel Can ile başlayacak konser maratonu 20 Ağustos akşamı Ebru Gündeş ile son bulacak. Türk Müziğinin iki usta ismi üç sezondur muhteşem şarkılarını seslendirmek ve muhteşem sahne şovlarını sergilemek için binlerce tatilci gibi Sueno Hotel Beach Side'yi tercih ediyor.

Geçen yaz Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde bulunan Sueno Hotel Beach Side'de sahne alan Türk Müziğinin iki usta ismi Ebru Gündeş ve Sibel Can, bu yılda Sueno Hotel Beach Side'de sahne alacak. Her konser adeta uluslararası bir karnavala dönüşüyor. Tatili geçirmek için Sueno Hotel Beach Side'yi tercih edenler bu muhteşem gecelerle tatil anılarına unutulmaz bir gece ekleyecekler.

Sibel Can ve Ebru Gündeş'in dönüşümlü olarak sahne alacakları gecelerde yerli ve yabancı konuklar muhteşem bir görsel şölen izlerken iki usta yorumcunun doyumsuz şarkılarıyla eğlenecekler.

KONSER PROGRAMI

Sanatçıların konser programı:

Sibel Can;

 24 Haziran, 6 Temmuz, 13 Temmuz, 20 Temmuz, 27 Temmuz, 3 Ağustos, 10 Ağustos, 17 Ağustos

Ebru Gündeş

1 Temmuz, 9 Temmuz, 16 Temmuz, 23 Temmuz, 30 Temmuz, 6 Ağustos, 13 Ağustos, 20 Ağustos.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2009 Pazartesi 18:24:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?