22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Güne 'yoga' ile başlıyorlar

GÜNE 'YOGA' İLE BAŞLIYORLAR

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi ile Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Sabah sporları' etkinliğine katılarak Antalya Kültür Parkı'nda bir araya gelen Antalyalılar güne aerobik ve yoga yaparak başlıyor. Özellikle yaşları 50 üzerinde bulunan ev hanımlarının ilgi gösterdiği sabah sporları Antalya Kültür Parkı Cam Piramit yanında yapılıyor.

Akdeniz Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu öğrencileri Aziz Çelik ve Duygu Ademoğlu tarafından yaptırılan sabah sporları aerobik hareketlerle başlıyor. Aerobik hareketlerin ardından Hindistan kaynaklı fiziksel ve zihinsel disiplinleri tarif etmek amacıyla yapılan 'Yoga' yapılıyor. Müzik eşliğinde yapılan yogaya katılan vatandaşlar bu şekilde güne zinde girdiklerini söylüyor. Vatandaşlarla birlikte spor yapan Spor Şube Müdürü Seyfi Albayrak, vatandaşların hareketli yaşam tarzlarını

artırmak amacıyla böyle bir etkinlik yaptıklarını söyleyerek, "Tamaman akademik ve profesyonel bir hizmet veriyoruz. Çok yoğun bir talep olacağına inanıyorum" dedi.

Kültür Parkı'nda düzenlenen 'Sabah sporları' etkinliği Salı, Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak.

GÜNE 'YOGA' İLE BAŞLIYORLAR
İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2010 Pazartesi 11:54:04
Güncelleme :5 Nisan 2010 Pazartesi 11:54:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?