21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Güneş Mahallesi'ne spor temalı park

Kepez Belediyesi, yeni parklarla ilçenin değerini artırmaya devam ediyor. Güneş Mahallesi'nde 3,5 dönüm alandan oluşan parkın yapımı başlandı.

Kepez Belediyesi, spor temalı parklarla ilçe halkına spor yapacağı alanlar oluşturmaya devam ediyor. 4 yılda 471 bin metrekare yeşil alan yatırımı gerçekleştiren Kepez Belediyesi, yeni parklarla hem ilçenin değerini artırıyor hem de çocukların geleceğine yatırım yapıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Güneş Mahallesi'nde 3,5 dönüm alandan oluşan parkın yapımına başladı.

Birsöz Sitesi'nin önündeki alanda inşa edilen parkın spor temalı olması dikkat çekiyor. Beko Basketbol Ligi'nde, Antalya'yı başarılı bir şekilde temsil eden Kepez Belediyesi, gençlere basketbolu sevdirmek amacıyla mahallelere basketbol sahası yapma geleneğini, bu parkta da devam ettirdi.

Güneş Mahallesi'ne yapımına başlanan parkın içerisinde basketbol sahasının yanı sıra fitness aletleri, çocuk oyun grubu, oturma alanları, yürüyüş yolları da yer alacak. Parkın önümüzdeki günlerde bitirilerek, halkın kullanımına açılması hedefleniyor. Parkın tamamlanmasıyla, mahalle sakinlerinin spor ve yeşil alan ihtiyacı da karşılanmış olacak.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, yeni parklarla hem ilçeyi güzelleştirdiklerini hem de çocukların geleceğine yatırım yaptıklarını söyledi. İlçe halkına verdiği hizmet sözünün gereğini icraatla yerine getirdiğini ifade eden Başkan Öner, her mahalleye park sözünü de büyük oranda gerçekleştirdiğini belirtti. Parkları, çok amaçlı yaptıklarını anımsatan Öner, "Su temalı parklarla beldeyi güzelleştiriyoruz; spor temalı parklarla da ilçe halkına spor yapacağı alanlar oluşturuyoruz." dedi.

 

.
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2008 Cuma 13:09:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?