21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Güneşlenirken mahsur kaldı

GÜNEŞLENDİĞİ KAYALIKLARDA MAHSUR KALDI

Antalya'nın Alanya ilçesinde güneşlenmek için eşi ile gittiği kayalıklarda mahsur kalan Rus turist itfaiye tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Alanya'ya bağlı Konaklı beldesinde bulunan bir otelde tatilini geçiren Rus uyruklu iki turist güneşlenmek için Belediye Halk Plajı'na gitti. Kayalıklarda güneşlendikleri sırada hava muhalefeti nedeniyle 2 metreyi bulan dalgalar çıkınca yüzme bilmeyen Olga Sultanova (28), kayalıklarda mahsur kaldı. Kocası Dima Sultanova (22) ise yüzerek sahildeki özel güvenlik görevlilerinden yardım istedi.

Güvenlik görevlilerinin haber vermesi ile olay yerine Jandarma ve İtfaiye ekipleri gitti. Bir balıkçı teknesinde atlayan kişi de dalgalardan dolayı kayalıklara ulaşamayınca Alanya İtfaiye Müdürlüğüne bağlı kurtarma ekiplerinden 2 kişi ip merdiven ile yaklaşık 10 metrelik uçurumdan inerek mahsur kalan Rus turistin yanına ulaştı.

Güvenlik tedbirleri alındıktan sonra yaklaşık 2 saat kayalıklarda mahsur kalan 28 yaşındaki Rus turist, ip merdiven yardımı ile güçlükle çıkartıldı.

Mahsur kaldığı yerden kurtulan Olga ilk önce eşine sarılarak öptü.

GÜNEŞLENDİĞİ KAYALIKLARDA MAHSUR KALDI
GÜNEŞLENDİĞİ KAYALIKLARDA MAHSUR KALDI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2011 Cumartesi 19:26:04
Güncelleme :29 Mayıs 2011 Pazar 09:21:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?