21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Güneşli günleri hasretle anıyorlar

Antalya’da dün sabah başlayan kar ve yağmur hayatı olumsuz etkilerken, kapanan yolların açıldığı ve trafiğin düzenli sağlandığı bildirildi. Antalya-Burdur ve Antalya-Korkuteli Karayolu da trafiğe açıldı.

Antalya Karayolları Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, dün akşam yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan Antalya-Burdur ve Antalya-Korkuteli Karayolu trafiğe açıldı. Antalya-Burdur Karayolu Çubuk Beli mevkiinde kar temizleme çalışması nedeniyle trafik zaman zaman aksarken, zincirsiz araçların geçişine izin verilmiyor. 15 kişilik ekip, 3 kar aracı, 1 greyder ve 3 kamyonla karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre ise yağış yarın sabah saatlerine kadar devam edecek. Antalya’da gün boyu gök gürültülü ve sağanak yağış, iç kesimlerde ise kar yağışı bekleniyor. Rüzgar ise kuzey ve batı yönlerinden hafif kuvvetli esecek. Sıcaklık azalmaya devam ederken, önümüzdeki 24 saat içerisinde en yüksek sıcaklığın 11 ve en düşük sıcaklığın 5 derece olması bekleniyor. Son 24 saat içerisinde kentte metrekareye 128 kilogram yağış düştü.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2005 Pazartesi 14:36:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?