21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Güneyde yaprak dökümü

SONBAHARIN kendini hissettirmeye başladığı Akdeniz'in gözde tatil beldesi Kemer'de gece kulüpleri, ilçenin gözde konukları Rus turistler için kapanış partileri düzenlemeye başladı. Club Kemer Aura, kapanış partileri serisinin ilkinde Rusların ünlü Hip Hop grubu Timati, Rus tatilcilere unutamayacakları bir gece yaşattı. Bundan sonraki partilerde Timati'nin yanı sıra Rusya’nın ünlü DJ’leri Dan, Nitrino, Smash da sahne alacak. 

Kemer, sezon sonunun gelmesi ile birlikte Rus tatilcilere veda etmeye başladı. Rus tatilcilerin yerlerini yaşlı Alman tatilcilere bırakacağı Kemer’de gece kulüpleri de yaz boyunca ağırladıkları Rus konuklarına özel kapanış partileri düzenliyor. Kemer’in gözde gece kulüplerinden Club Kemer Aura, Eylül ayının ilk haftasında Rusya’da yaptığı, ‘Kapanış Partileri’ tanıtımının ardından partilere başladı. 2 hafta boyunca sürecek kapanış partilerinde 40 manken ve çok sayıda ünlü Rus DJ ve şarkıcı son Rus tatilci grupları için sahneye çıkacak. 

RUS TİMATİ GRUBU COŞTURDU 

Rusya’nın büyük şehirlerinden Ufa’nın ünlü gece kulüplerinden A Kafe’nin öncülüğünde düzenlenen kapanış partilerinin ilkinde Rusların ünlü Hip Hop grubu Timati sahne aldı. Timati’den önce, Rus mankenlerin deri ve kürk defilesi ile başlayan eğlencede gece kulübü tamamen doldu. Hayranı oldukları grup üyelerini yakından görmek isteyen yüzlerce Rus tatilci pist etrafında etten duvar ördü. Timati’nin sahneye çıkamasıyla kendinden geçen Rus tatilciler, barların üzerine çıkarak Timati’nin şarkıları eşliğinde dans edip eğlendi. Rus kızların dans gösterileri renkli görüntüler oluşturdu. 

Kulüpte iki hafta boyunca devam edecek kapanış partilerinde Dan, Nitrino ve Smash gibi Rusya’nın önde gelen DJ’leri müzik yapacak.

DHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2008 Salı 20:35:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?