7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Gürcü hırsızlar yakalandı

Antalya'nın Alanya ve Kemer gibi turistik ilçelerini tercih eden yabancı uyruklu hırsızlar, şimdi de Gazipaşa'ya dadandı. Gürcistan uyruklu 5 kişi, Gazipaşa'da hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alındı.

İddiaya göre, önceki akşam Yeni Mahalle Dörtyol mevkiinde bulunan Çelen Market'in önüne 07 N 9561 plakalı Hundai marka yeşil bir araç geldi. Araçtan inen 2 kişi, Kurtuluş Çelen'e ait markete müşteri gibi girdi. Hırsızlar iş yeri sahibi Çelen'i biraz oyaladıktan sonra oradan ayrıldı. Gürcülerden şüphelenen Çelen, kasasındaki 150 YTL'nin olmadığını fark edince otomobilin plakasını polise bildirdi.

Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin operasyonuyla, D 400 Karayolu üzerinde Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri yolu kesti. Polisler, araçta bulunan Giorgi A. (31), Berulava T. (40), Bachana S. (20), Kakhaber N. (24), Paata J. (25) adlı kişileri yakaladı.

Yapılan araştırma sonucu Gürcistan uyruklu hırsız zanlılarının Yılmaz Market'ten 50 YTL, Kemer Market'ten de 600 YTL çaldıkları belirlendi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2007 Çarşamba 16:16:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?