21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Gürcü politikacının Alanya tatili

Gürcistan Yeni Sağcılar Partisi Genel Sekreteri ve Milletvekili David Saganelidze, Biyofizik uzmanı kardeşi Gia Saganelidze ile Antalya'nın Alanya ilçesinde tatil yaptı.

Gürcistan'da siyasetin önemli isimlerinden ve üç dönemdir aktif politikada adı geçen Yeni Sağcılar Partisi Genel Sekreteri ve Milletvekili David Saganelidze, geçtiğimiz hafta Moskova Devlet Üniversitesi öğretim üyesi Biyofizik uzmanı kardeşi Dr. Gia Saganelidze ile Alanya'ya geldi.

Antalya'da bir dizi görüşmeler ve ziyaretler için bulanan David Saganelidze, Rusya'da son dönem adını beş yıldızlı tatil cenneti olarak duyuran Goldcity'i merak ederek Alanya'ya geldi. Goldcity'de kaldığı tatil süresince Gürcü politikacı, gündüz doğal ve kültürel yerleri gezdi. Goldcity'de her geceyi farklı restoranlarda farklı ülkelerin ve yörelerin mutfak lezzetlerini tadarak renklendirdi.

Goldcity'de geçirdiği beş günün altın değerinde güzel ve özel olduğunu söyleyen David Saganelidze, "Tatil için Alanya'ya Rusya ve Ukrayna'dan gelen turistlerin neden çok beğendiğini şimdi daha iyi anlıyorum. Türkiye'de Goldcity gibi farklı turizm anlayışı içinde ve kaliteye öncelik vererek hizmet veren başka bir tesis olduğuna inanmıyorum. Bir şehir düşünün ve aradığınız her şey elinizin altında, her şeyden önce Alanya görmek istediğiniz sürece burada bir pencereye olan uzaklıkta" diye konuştu.

Tatilini tamamlayan Saganelidze kardeşler, bugün öğlen saatlerinde Goldcity'den ayrıldı. Aydoğan AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Aydoğan, "Dostluk ilişkilerine her geçen gün yeni bir halka ekliyoruz. Gürcistan'ın önemli bir politikacısının kardeşiyle tatil için tesislerimizi seçmesi onur verici. Dünyanın bir çok önemli kentinden ağırladığımız yüzlerce misafirimiz arasında Gürcistan'dan dostlarımız olması mutluluk verici. Bu dostluğu bir ömür boyu sürdürecek ve karşılıklı ilişkilere ivme katacak dostluğu simgeleyen Gürcistan Bayrağını göndere çekiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2008 Perşembe 16:42:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?