1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Güreş takımı Edirne'ye gitti

Korkuteli Belediyespor Güreş Takımı, bu yıl ilk kez Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine katılacak.

Korkuteli Belediyespor Kulübü Güreş Takımı pehlivanları bu yıl 648. düzenlenecek olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne katılmak için Edirne'ye hareket etti. Çeşitli boylarda yaklaşık 30 pehlivanın katıldığını belirten antrenör Muhammet Sarıcalar'ın başkanlığındaki pehlivanlar, öğle namazını kıldıktan sonra Korkuteli Belediyesi'ni ziyaret etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Önal, Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Çoban, kulüp yöneticileri Hasan Sarıcaoğlu, Hüseyin Tınkaz ve İbrahim Irılmaz, pehlivanlarla fotoğraf çektirdikten sonra "Allah derman versin" diyerek dualarla uğurladı.

Korkuteli Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Önal, pehlivanlara güvendiklerini belirterek, "Belediye olarak sizlere sahip çıkacağız ve her zaman arkanızda olduğumuzu bilin ve her zaman da desteklemeye devam edeceğiz. Kırkpınar'da başarılı dereceler alacağınızdan eminiz" dedi.

Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Çoban, pehlivanlara güvenlerinin tam olduğunu ifade ederek, "Gücünüzü kanıtlayın" ifadesini kulandı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 11:48:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?