1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Güreş takımından Gül'e ziyaret

Kemer Belediyesi’nce 24 Mayıs tarihinde düzenlenen 6. Geleneksel Altın Nar Yağlı Güreşleri’nde başarılı sonuçlar alan Kemer Güreş Takımı, antrenörleri Erdal Korkut, Güreş Komitesi Başkanı Mehmet Emin Erkal ve Özhan Erkal ile birlikte Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ziyaret etti.

Kemer Belediyesi’nden büyük destek gördüklerini belirten güreşçiler, Kırkpınar için hazırlıklara başlayacaklarını belirtirken, Başkan Gül de güreşçilere desteğinin devam edeceğini söyledi. Kemer Güreş Takımı Antrenörü Erdal Korkut, amaçlarının Kemer’den pehlivanlar çıkarmak olduğunu belirterek, “Başkanımıza bizlere ve ata sporumuza verdiği destekten dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum”dedi.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ise sporcuları yürekten kutladığınıifade ederek, “Kemer’li güreşçilerimiz Altın Nar Yağlı Güreşleri’nde üstün başarı sergilediler.Bundan sonra daha büyük başarılar bekliyoruz. Kırkpınar’a hazırlanan güreşçilerimizin iyi bir hazırlık yapmaları için elimizden ne geliyorsa yapacağız” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2009 Çarşamba 17:57:28
Güncelleme :27 Mayıs 2009 Çarşamba 17:58:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?