22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Güreşçiler Korkuteli’nde kampta

GÜREŞÇİLER KORKUTELİ’NDE KAMPTA

Tarihi Kırkpınar Güreşleri’nin Başpehlivanları, Korkuteli Altın Kiraz Güreşleri öncesinde Belek Belediyesi’nin katkılarıyla Barajüstü Cıdaloğlu Dinlenme Tesisleri’nde kampa girdi.

Kırkpınar Başpehlivanı Mehmet Yeşil Yeşil ile Ali Gürbüz, Sermest Bulut, Salih Dorum, Süleyman Aykırı, Bekir Seçim, Hüseyin İyican, büyük orta pehlivanları Faruk Koca, Selim Turgut, Kırkpınar’da diğer kategorilerde güreşen Gürbüz Seçim, Recep Duygulu, Kürşat Korkmaz ve Cengiz Han, 1 Ağustos tarihinde düzenlenecek olan Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesinde kampa girdi.

Güreş antrenörleri Atınç Korkmaz ve Okan Aksoy nezaretinde günde çift antreman yapan güreşçilerden Başpehlivanı Mehmet Yeşil Yeşil, “Korkuteli benim Kırkpınar öncesindeki kampa hazırlandığım yerdi. Şimdide Altinkiraz ve Elmalı Yeşilyayla Güreşleri’ne Koruteli’nde hazırlanıyoruz. Bizi burada ağırlayan Belek Belediye Başkanı Yusuf Mecek’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Belek Belediyesi Güreş Takımı antrenörü Atınç Korkmaz ise “Kırkpınar’da derece yapmış tüm güreşçilerin Korkuteli Altın Kiraz ve Tarihi Elmalı Yeşilyayla Güreşleri’ne hazırlanıyor.12 günlük kampta sporcular en iyi şekilde hazırlanacak.Başpehlivanlar güreşlerde derece yapmak için yoğun çalışacaklar. Başaltı ve diğer boylarda da dereceler bekliyoruz” dedi.

GÜREŞÇİLER KORKUTELİ’NDE KAMPTA
İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2010 Çarşamba 14:48:05
Güncelleme :28 Temmuz 2010 Çarşamba 15:12:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?