7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Güvenlik Mahallesi'nin gururu oldu

Antalya Güvenlik Mahallesi büyük bir heyecan yaşadığı ÖSS sınavlarından Türkiye birincisi çıkarmanın gururunu yaşıyor. Güvenlik Mahallesinde 8 senedir yaşayan Özgeyik ailesinin oğulları Mehmet Özgeyik sayısal 1, Eşit ağırlık 1 ve sözel 1 de Türkiye birincisi olarak mahalleye büyük bir gurur yaşattı. Güvenlik Mahallesi muhtarı İsmail Akaya Mahalle sakinleri adına hazırlattığı bir başarı pankartını muhtarlığın önüne asarken, ÖSS Türkiye birincisi Mehmet Özgeyik'i de küçük bir altın ile ödüllendirdi.

Güvenlik Mahallesi Muhtarı İsmail Akaya, Türkiye birincisi Mehmet Özgeyik ile büyük bir gurur yaşadıklarını belirtirken, başarısını altın hediyesi ile ödüllendirdiklerini ve bu başarının da önümüzdeki sınavlarda diğer öğrencilere örnek olacağını söyledi. Akkaya, "Mehmet Özgeyik adındaki öğrencimiz sayısal 1, Eşit ağırlık 1 ve sözel 1 de Türkiye birincisi olarak mahalleye büyük bir gurur yaşattı. Güvenlik Mahallesinde 2005 yılında da ÖSS sınavında Türkiye 2. si çıkarmıştı. 2005 yılında Mahellemizde oturan Serkan Sarıtaş adlı öğrencimiz Türkiye ikincisi olarak bizlere bir gurur yaşatmıştı. Güvenlik Mahallemiz bu kez 2007 yılındaki ÖSS sınavında Türkiye birincisi çıkardı. Çok mutluyuz ve gururluyuz. Muhtarlık yaptığım sürece başarılı olan mahalle sakini öğrencilerimizin hem muhtarlığımıza pankart asarak önere etmeye hem de altınla ödüllendirmeye devam ediyoruz. Böylece mahallemizdeki öğrencilerimizi teşvik ettiğimize inanıyorum. Eğitime her türlü desteği veriyoruz. Güvenlik İlköğretim okuluna desteğimiz sürüyor ve geleceğimizin teminatı beyinlerin yetişmesine destek vermeye de devam edeceğiz. " dedi.

Türkiye birincisi olan Mehmet Özgeyik ise yaptığı açıklamasında, " Geçen yıl sınava girerek Türkiye 230.su olmuştum. İsteğim olan bölüme girmiştim. Halen Hacettepe Tıp'ta 2. sınıfa geçen bir Üniversite öğrencisiyim. Amacım bu sene stresten uzak bir sınava girmek ve nasıl bir sonuç alacağımı görmekti. Ve stresten uzak bir şekilde girdiğim sınavda Türkiye 1. si olarak çıktım. Sınavlarda stresin çok önemli bir faktör olduğuna inanıyorum. " diyerek Güvenlik Mahallesi Muhtarı İsmail Akkaya'nın büyük jesti için teşekkür etti.
Kenthaber
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2007 Salı 20:52:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali ömer IP: 78.165.227.xxx Tarih : 27.12.2007 16:00:44

helal olsun mehmet özgeyiğe.kutluyorum çoğu öğrenci sınavdan nefret ediyor.sınavdan düşük puan alsa bile öğrenci seneye aynı stresi yaşamamak için sevmediği bölüme gidiyor.mehmet özgeyiği tekrar kutlar başarılarının devamını dilerim