1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Güzelbağ'a çıkartma yaptı

MHP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı İsmail Erten, seçim çalışmalarını parti ilçe yönetimi ve meclis üyesi adayları ile Güzelbağ Mahallesi’nde sürdürdü.

MHP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı İsmail Erten, Büyükşehir Adayı Kemal Çelik, parti ilçe yönetimi ve meclis üyesi adayları ile Güzelbağ Mahallesi’ne çıkartma yaptı. Erten, binlerce Güzelbağlı tarafından mahalle girişine 1 kilometre kala “Bizim Başkan Erten” sloganları ile karşılandı.
“Özü- sözü bir başkan” sloganları eşliğinde Güzelbağlılarla birlikte miting alanına gelen Erten konuşmasına, “sizi en iyi ben bilirim, siz beni benden iyi bilirsiniz” diyerek başladı.

İsmail Erten, kendisinin seçimle sevdalısı Muratpaşa’ya kavuşacağını, ama asıl önemli olanın Güzelbağ’ın da aralarında bulunduğu imar, okul, yol sorunu olan bölgelerin belediye hizmetlerine kavuşacağını söyledi.
Erten, daha sonra şunları kaydetti: “Eşit hizmet gitmeyen 56 mahallemin birinci sınıf mahalle statüsüne kavuşturulacak. Muratpaşa’da yaşayan tüm hemşerilerimin birinci sınıf insan yaşamına uygun projelerle Muratpaşalı kendisini bahtiyar hissedecek.”

Kendisinin Başkan olduğu Muratpaşa’da, Lara, Meltem, Zeytinköy, Ermenek gibi birbirinden habersiz bölgeler olmayacağını belirten Erten, “Meltem Mahallesi’ndeki memur kardeşimin çocuğunun da okul öncesi eğitime ihtiyacı var, Güzeloluk’ta çiftçilik yapan bacımında. Biz bunun için “hizmette eşitlik” diyoruz. Tüm okullarımızın bahçesinde yeterli oyun ve spor ünitesi olacak, tüm okullarımızın ve ibadethanelerimizin bakımı eşit olarak yapılacak” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 14:48:53
Güncelleme :9 Mart 2009 Pazartesi 15:11:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?