22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Güzeller Demre'yi gezdi

GÜZELLER DEMRE'Yİ GEZDİ

Tanıtım Production tarafından 11'incisi düzenlenecek olan Miss Medıterranean Güzellik Yarışması'nın finalistleri Demre'yi gezdi.

Tanıtım Production Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bulut, Kareograf Eda Sürmeli, Organizasyon Operasyon Amiri Halil Altınpınar, Organizasyon Koordinatörü Arzu Saygın, Basın Sorumlusu Olcay Karaselvi ile birlikte Demre'ye gelen güzeller Noel Baba Müzesi'ni gezdi, sonra da Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu'yu makamında ziyaret etti.

Myra antik kentini de gezen güzeller, öğle yemeğinde ise Demre Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu ile biraraya geldi.12 güzel daha sonra tekne ile Kekova'ya gitti.

Tanıtım Production Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bulut; "Bu yıl on birincisini düzenlediğimiz yarışmanın finalistleri, 10 günlük sıkı bir eğitim kampından çıktı. Finalistler, zerafet, yürüyüş, modellik ve kareografi eğitimi aldılar. Yarışmadan önce biraz moral toplamaları için tarihi ve turistik güzelliklerle dolu bir Demre gezisi düzenledik" dedi.

GÜZELLER DEMRE'Yİ GEZDİ
GÜZELLER DEMRE'Yİ GEZDİ
İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2010 Perşembe 11:16:02
Güncelleme :29 Temmuz 2010 Perşembe 12:14:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?