22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Güzeller tatil için geliyor

Rusya'nın başkenti Moskova'da, Mir Gösteri Merkezi'nde MAMA kimsesiz çocuklar yararına düzenlenen güzellik yarışmasında dereceye giren ilk üç güzel, Alanya'da bir hafta tatil kazandı.

Moskova'da Dom Expo fuarına katılan Goldcity sahibi Kerim Aydoğan, eşi ile davetli olduğu yarışmada güzellere ve kimsesiz 10 çocuğa Alanya'da tatil hediye etti. 10 çocuk ve 3 güzel yeni yıla Goldcity'de girecek.

İş adamı Aydoğan, geceye davet edilmekten mutlu olduğunu, mutlaka bu salonda olanların Alanya'yı görmesi gerektiğini söyledi. Rusya'da geleneksel olarak her yılbaşı öncesi MAMA Kimsesiz Çocuklar Derneği tarafından yapılan güzellik yarışmasına Türkiye'den Moskova'ya fuar için gelen Goldcity Turizm Kompleksi damgasını vurdu.

Geceye eşi Nevin Aydoğan ve Rus işadamı Aleksander-Elena Kaşiev çifti ile katılan Kerim Aydoğan, yarışma sonuçları açıklandığında Alanya'da tatil sürprizini açıkladı. Aydoğan sahnede 'Güneşin gülen yüzünü hiç eksik etmediği Alanya'da sizleri görmek beni mutlu edecektir. Yarışmada ilk üçe giren güzellere ve 10
kimsesiz çocuğu Goldcity'de görmek beni mutlu edecektir' dedi.

Güzellere hediyelerini eşi Nevin Aydoğan verdi. Renkli gecede ünlü sanatçı Soso da sahne aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 15:33:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?