21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Güzellerin lunapark keyfi

Antalya Konyaaltı Karnavalı kapsamında geleneksel olarak düzenlenen Miss Mediterranean güzellik yarışması finalistleri, lunaparkta doyasıya eğlenerek yarışma öncesi stres attı.

Konyaaltı Karnavalı etkinlikleri kapsamında yapılan Miss Mediterranean güzellik yarışmasının 12 finalisti yarışmanın sponsorlarından olan Aktur Lunapark'ta gönüllerince eğlendi. Bu yıl 3 Ağustos Pazar günü 9.'su yapılacak olan yarışmada finale kalan birbirinden güzel yarışmacılar Migros karşısında bulunan Aktur Lunapark'ta doyasıya eğlenerek yarışmanın stresini attılar. Aktur Lunapark'ta gönüllerince eğlenen güzeller Disco, Uçan halı, Twister Coster ve korku tünelinde unutulmaz bir gece yaşadılar.

Güzeller, gecenin sonunda Aktur Lunapark yetkililerine yaşadıkları çok özel geceden dolayı teşekkür ederek ayrıldılar. Geceye katılan güzellerle yakından ilgilenerek kusursuz bir ev sahipliği yapan Aktur Lunapark İşletme Müdürü Ramazan Aydemir, 9. Miss Mediterranean finalistlerini eğlendirmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Konyaaltı Belediyemiz tarafından düzenlenen geleneksel karnaval kapsamında yapılan güzellik yarışmasında dereceye giren 12 finalistimizi yarışma öncesinde eğlendirerek onların stres atmalarını sağladık. Yarışma sonunda birinci olan güzelimiz bir yıl boyunca Aktur Lunapark'ta tüm
ünitelerden ücretsiz olarak yararlanacak" dedi.

Aydemir, Ayrıca Konyaaltı Belediyesi tarafından düzenlenen Sünnet Şöleninde sünnet olacak çocukları da Pazartesi günü ücretsiz olarak eğlendireceklerini söyledi. Geceye katılan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek eğlenen finalistlere yarışmada başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2008 Cuma 11:24:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?