22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Habibler'e 3. park

Kepez Belediyesi, ilçeyi modern bir kent kimliği kazandırmak için üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Her mahalleye park, ilkesiyle çalışan Kepez Belediyesi, yeni parklarla hem kıraç alanları yeşillendiriyor hem de ilçenin değerini artırıyor. Küçük parklar yerine vatandaşın sosyal, kültürel, spor alanı ihtiyacını karşılayan büyük parklar yapan Kepez Belediyesi, Habibler Mahallesi de bir büyük park daha inşa ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 4,5 dönüm alandan oluşan parkın yapımına başladı. Parkın hizmete girmesiyle Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner dönemimde Habibler Mahallesi 3. parkına da kavuşmuş olacak. Parkın yapımı ile güzelleşecek olan mahallenin değeri de artmış olacak. Parkın içerisinde yer alacak olan fitnees aletleri, basketbol sahası, yürüyüş yolları, oturma alanları ve kafeterya ile mahalle sakinlerinin sosyal donatı alanı ihtiyacı da karşılanmış olacak.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, 4 yılda alt ve üst yapıta gerçekleştirdikleri rekor hizmetle ilçenin varoş kaderini değiştirdiklerini söyledi. Yaptıkları yatırımlarla Kepez’e modern bir kent kimliği kazandırdıklarını ifade eden Öner, mahallelerin alt ve üst yapı eksikliklerini gidermek için de gece-gündüz çalışmaya devam ettiklerini kaydetti. Her mahalleye park, ilkesiyle yeşil alan yatırımı yaptıklarını hatırlatan Başkan Erdal Öner, “Çok amaçlı büyük parklarla hem ilçenin geleceğine yatırım yapıyoruz hem de ilçenin değerini artırıyoruz” dedi.

.
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2008 Pazar 13:32:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?