1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Hacettepelilerden anlamlı ziyaret

HACETTEPELİLERDEN AKAYDIN’A ANLAMLI ZİYARET

Antalya Hacettepe Üniversitesi Mezunları Derneği Başkanı Durmuş Değer ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Değer, “Derneğimizin kurucusu ve onursal başkanımız Akaydın’ın belediye başkanı olması bizleri onurlandırıyor” dedi.

Mustafa Akaydın öncülüğünde kurulan ve 10 yıldır faaliyetlerini sürdüren Antalya Hacettepe Üniversitesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ı makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Durmuş Değer, “Antalya için yapılacak her türlü sosyal ve kültürel projede üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

Akaydın’a projelerinde destek verdiklerini ifade eden Değer, “Onursal Başkanımız ve derneğimizin 1 No’lu üyesi sıfatıyla yürüttüğünüz Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi bizlere onur veriyor. Çalışmalarınızı destekliyor, her türlü proje de görev almaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akaydın, yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Antalya adına yapılacak yararlı tüm projelere destek verdiğini ifade eden Başkan Akaydın, “Antalya Hacettepe Mezunları Derneği’nin faydalı projelere destek verecek olması beni mutlu ediyor. 10 yıl önce kuruluş çalışmalarını birlikte tamamladığımız arkadaşlarımın ziyareti beni oldukça duygulandırdı. Antalya adına güzel projeler üreteceğimizi umuyorum” dedi. Dernek Başkanı Durmuş Değer, derneğe olan çalışmalarından dolayı Başkan Akaydın’a teşekkür plaketi sundu.

HACETTEPELİLERDEN AKAYDIN’A ANLAMLI ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2009 Perşembe 10:14:01
Güncelleme :10 Aralık 2009 Perşembe 18:34:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?