1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Hacettepe'ye süpriz ziyaret

Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını 17. sırada tamamlayarak kötü bir devre geçiren Hacettepespor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor.


Papillon Futbol Center'da teknik direktör Erdoğan Arıca yönetiminde ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Hacettepespor, yağmur altında günün ilk antrenmanını yaptı. Açma-germe hareketleriyle başlayan antrenman, yarı sahada yapılan çift kale maçla sona erdi. Teknik direktör Erdoğan Arıca'nın antrenman sırasında futbolcularını sık sık uyarması dikkat çekerken, yardımcı antrenör Ergün Penbe çift kale maç sırasında attığı gollerle eski günlerini hatırlattı.


Bu arada Hacettepespor Onursal Başkanı ve Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav da eşiyle birlikte takımın antrenmanına sürpriz bir ziyaret yaptı. Bir süre teknik direktör Erdoğan Arıca ve futbolcularla sohbet eden İlhan Cavcav, daha sonra antrenmanı izledi. Cavcav, antrenman sonrasında takımla birlikte aynı otobüsle antrenman sahasından ayrıldı. Cavcav'ın antrenmana gelişinden sonra futbolcuların daha hırslı olmaları dikkat çekti.


Antrenman sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan teknik direktör Erdoğan Arıca, kötü bir ilk yarı geçirdiklerini belirterek, "İlk yarıda istediğimiz şeyleri yapamadık. İyi oynamamıza rağmen skor üretemedik. Kötü bir 2008 yılı geçirdik. İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. İkinci yarıda daha iyi bir Hacettepespor sahada olacak, bundan sonra sadece iyi oynayan değil, aynı zamanda sonuç alan takım olacağız" dedi.


Transfer çalışmalarını da değerlendiren Arıca, birkaç futbolcu daha transfer ederek eksiklerini kapatacaklarını söyleyerek, "2 stoper, bir hücum oyuncusu, 2 tane de bunlara alternatif oyuncu alacağız" diye konuştu.
Hacettepespor'un tecrübeli futbolcusu Ümit Bozkurt da, ilk yarıda takım olarak en önemli sorunlarının gol atmak olduğunu vurgulayarak, kamp çalışmalarının iyi gittiğini, ikinci yarıda bu sıkıntıları aşacaklarını belirtti. Ümit Bozkurt, gol atamamalarının psikolojik olduğunu da savundu.

İha
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2009 Cumartesi 19:18:07
Güncelleme :4 Ocak 2009 Pazar 11:32:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?