8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Hakan Şükür için suç duyurusu

Galatasaraylı futbolcu Hakan Şükür'ün Antalya'da arsa alımı için vekalet verdiği ve konut yapımı için ortak olduğu müteahhit tarafından dolandırıldığını iddia etmesi üzerine gözaltına alınan ve serbest bırakılan 5 kişi arasında bulunan iş adamı Ali Demir, Şükür hakkında, "İftira, basın yoluyla hakaret" iddialarıyla suç duyurusunda bulundu.

Hakan Şükür'ün 2004 yılında Antalya'da arsa alımı için vekalet verdiği iş adamı ve müteahhit F.M.B. tarafından dolandırıldığı, bazı arsa kooperatiflerine bilgisi olmadan üye yapıldığı, üyelikten çıkarıldığı ve arsalarının bu şekilde bilgisi olmadan değerinin altında satışının yapıldığı iddialarıyla avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulunmasının ardından, polis tarafından müteahhit F.M.B'yle birlikte gözaltına alınan ve savcılıkça serbest bırakılan Ali Demir, avukatı Ümit Uysal'la birlikte adliyeye geldi.

Avukat Ümit Uysal, Hakan Şükür hakkında, "İftira, basın yoluyla hakaret, adaleti etkilemeye dönük eylem, Kooperatifler Kanununa ve Vergi Usul Kanunu'na aykırılık" iddialarıyla dava açılması talebinde bulunarak, suç duyurusu dilekçesini nöbetçi cumhuriyet savcılığına verdi.


aa
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2007 Çarşamba 13:56:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?