7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Halı sahada kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Ilıca Beldesi Kumköy mevkiinde halı sahada başlayan kavga cinayetle bitti.

Saha dışına taşan kavgada, Raif Kılıç ve Mehmet Şehirli tabancalarını çekerek birbirlerine ateş ederken göğsünden vurulan Mehmet Şehirli olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Raif Kılıç Antalya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


Manavgat ilçesi Kumköy mevkiinde tekstilci Mehmet Şehirli (32) dün gece saat 03.00 sıralarında kavga ettikleri Raif Kılıç (27) tarafından göğsünden silahla vurularak öldürüldü. Kumköy'deki halı sahada top oynayan iki takım arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Raif Kılıç karşı takımdan Mehmet Şehirli'nin kardeşleri B.Ş ve A.Ş ile kavga etti. Gruplar kavga sonrası halı sahadan ayrıldı. Olay sonrası Şehirli kardeşler arabayla ağabeyleri Mehmet Şehirli ile olay yeri yakınlarında Raif Kılıç ile tekrar karşılaştılar.


Otomobille Kumköy kavşağına gelen Mehmet Şehirli, Almanya doğumlu Raif Kılıç ile karşılaştı. Görgü tanıklarının ifadesine göre kavgaya tutuşan Raif Kılıç ve Mehmet Şehirli karşılıklı tabanca çekerek birbirlerine ateş etti. Olay sırasında Mehmet Şehirli göğsünden vurularak hayatını kaybetti. Yaralanan Raif Kılıç, Antalya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Raif Kılıç'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.


Kavgada silahla öldürülen Mehmet Şehirli öğle namazından sonra kılınan cenaze namazını müteakip Bayır mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine, Manavgat Belediye Başkanı Zeynel Şenol, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Atila Yıldız, Pazarcılar Odası Başkanı Adem Şen ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mehmet Şehirli'nin evli ve bir çocuk babası olduğu bildirildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2007 Pazartesi 18:25:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?