1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Halil Üner'le yola devam...

Beko Basketbol Liginde mücadele eden Kepez Belediyespor, Türk basketbolunun başarılı çalıştırıcılarından Halil Üner’le yola devam etme kararı aldı.

Kepez Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Erkin Demir, Kepez Belediyspor’un ve Kepez Basketbolun bir marka olacağını söyledi.Demir,“Türk basketbolunun başarlı antrenörlerinden biri olan Halil Üner’le önümüzdeki sezon da çalışacak olmaktan mutluyuz. Hocamızla, basketboldaki hedeflerimizi gerçekleştirmek için uzun dönemli çalışmak istiyoruz” dedi.Hedeflerinin, Kepez basketbolunu,Türkiye’de dünyada marka yapmak olduğunu söyleyen Demir, sporda iddalarını artıracaklarını belirtti.

Kepez’i Türkiye’nin ilk basketbol ilçesi yapmak için çalışacaklarını belirten Halil Üner ise, basketbolun birleştirici özelliği ile gençleri sokağın kötü alışkanlıklarından kurtarmak istediklerini belirtti. Üner,”Bir diğer önemli hedefimiz de alt yapıdan yetiştireceğimiz Antalyalı basketbolcuları, Türk sporuna kazandırmak, profesyonel takımda oynatmak ve Antalyalı basketbol adamlarına takımda görev vermek olacaktır” dedi.

Halil Üner, geçtiğimiz sezon ligin 10’uncu haftasında hiç galibiyeti olmayan Kepez Belediyespor’un başına gelmişti. Üner’le birlikte ligde aldığı 11 galibiyetle Kepez Belediyespor, Beko Basketbol Ligi’nde kalmayı başarmıştı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2009 Cuma 17:19:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?