8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Halk ekmek fabrikasını gezdiler

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası'nı ziyaret eden Aksu İlköğretim öğrencileri, "Bundan sonra halk ekmekten başka ekmek yemeyiz" dediler.

Aksu İlköğretim Okulu öğrencileri, Antalya Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek tesislerine hayran kaldılar. Müdür Yardımcısı Ali Demir ve Beden Eğitimi öğretmeni Haldun Çevik'le birlikte 31 öğrenci hem Halk Ekmek Fabrikası hakkında bilgi aldılar, hem de el değmeden, son teknoloji ile üretilen ekmeklerden tattılar. Öğrencilere çalışmalar hakkında bilgi veren Halk Ekmek Fabrikası yetkilileri, günlük 100 bin kapasiteli Türkiye'nin en büyük fabrikasında şimdilik 30 bin ekmek ürettiklerini ve 60 noktada satışa sunduklarını söyledi.

Halk Ekmek'in teknolojik yönden çok ileri olduğunu belirten yetkililer, öğrencilere tesisi gezdirdiler ve üretimin nasıl yapıldığını gösterdiler. Aksu İlköğretim öğrencilerine daha sonra halk ekmek ürünleri ile birlikte bir kahvaltı verildi. Öğrenciler, son derece gelişmiş hijyenik koşullarda üretilen ekmekleri evlerinde de yemek istediklerini belirterek, "Ailemize söyleyeceğiz, biz artık halk ekmekten başka ekmek yemek istemiyoruz. Bunu herkese de tavsiye ederiz" dediler. Ziyaret sonrası öğrenciler, tesis önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

iha
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2007 Salı 12:50:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?