1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Halk gününe büyük ilgi

GATAB tarafından düzenlenen ‘Halk Günü’ toplantısına Kemerliler büyük ilgi gösterdiler. Katı Atık Ayrıştırma ve Kompost Tesisi, arıtma tesisleri ve su depolarını gezerek çalışmaları yerinde inceleyen vatandaşlar, çalışmaları hayranlıkla izlediler.

Kemer’de ilklere imza atan GATAB, bir ilke daha imza atarak yaptığı çalışmaları halkın denetimine açtı. Halkın yönetime katkısını sağlamak amacıyla düzenlenen ‘Halk Günü’ toplantısına vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, ilk toplantı olmasına rağmen yaklaşık 50 kişi katıldı. Halk Gününde GATAB Başkanı Yusuf Üras, GATAB’ın bölge için önemine değinerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi. GATAB’ın tüm bölgenin altyapı, arıtma, çöp ve su ihtiyaçlarını karşılandığını belirten Başkan Üras, “GATAB sürekli konuşulan bir yer. Bizlerde istedik ki, vatandaşlarımız yapılan çalışmaları yerinde görebilsin, önerilerini ve isteklerini bizlerle paylaşsın.”

GATAB Başkanı Yusuf Üras tarafından ön bilgi verilen vatandaşlar daha sonra Katı Atık Ayrıştırma ve Kompost Tesislerini ziyaret ettiler.
 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2009 Pazartesi 21:10:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?