21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Haluk Levent hayranlarıyla buluştu

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Cumhuriyet Meydanı’nda hayranları ile buluşan ünlü sanatçı Haluk Levent, Antalyalılar’a unutulmaz bir gece yaşattı. Cumhuriyetin 81. yıl etkinlikleri çerçevesinde Antalya Cumhuriyet Meydanı’nda saat 19.30’da başlayan konsere binlerce Antalyalı katıldı.

 Önceki gün Cumhuriyet Meydanı’nda Moğollar Grubu’yla hareketli bir gece yaşayan Antalyalılar’ın coşkusu, ünlü sanatçının muhteşem konseriyle ikiye katlandı. Meydanı dolduran binlerce kişi, sanatçının son kasetindeki birbirinden güzel parçalara hep bir ağızdan eşlik etti. Konyaaltı’ndan sonra Muratpaşa Belediyesi’nin düzenlediği ikinci etkinlikte de gönüllerince eğlenen Antalyalılar kendilerinden geçti.

 Akşam saatlerinde düzenlenen Cumhuriyet Konseri, sanatçının sahneye çıkarak son albümündeki "Gece kuşları" adlı şarkısını seslendirmesiyle başladı. Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’se konseri, eşi Dilek ve kızı Deren’le birlikte ön sıralarda takip etti. Konser, kalabalığın da isteğiyle yarım saat daha uzatılarak 2 saat sürdü.

antalya
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2004 Cuma 10:58:03
Güncelleme :29 Ekim 2004 Cuma 16:44:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?