22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Haraç isteyen komşusunu öldürdü

Antalya'da bir internet kafe işletmecisi, kendisini tüfekle tehdit ederek sürekli haraç istediğini iddia ettiği komşusunu tabancayla vurarak öldürdü.

Antalya'nın Emek Mahallesi'nde internet kafe işletmeciliği yapan E.U. ile kendisinden sürekli haraç isteyen uyuşturucu madde bağımlısı H.S. arasında tartışma yaşandı.

Haraç almak için tüfekle E.U.'nun evine gittiği iddia edilen H.S. arasındaki tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Apartman dışında devam eden kavgada kafe işletmecisi, tabancayla H.S'ye 2 el ateş etti. Kurşunlardan birinin sırtına isabet eden H.S., mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından evinin bahçesinde yaralı olarak bulundu.

Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan H.S. kurtarılamazken, internet kafe sahibi ise polise teslim oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2008 Cumartesi 13:46:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İbrahim ÖZGEN IP: 81.214.248.xxx Tarih : 9.05.2008 13:06:53

suçlu kimmi dersiniz tabiki kafe işletmecisi demi, siz yurdum insanlarına göre :-) avrupa ülkelerinde bilişim çağı yaşanırken ülkemizde internet kafelere çamur atarak bu hizmetten yoksun bırakıulmaya çalışıldığını hangi akıllı vatandaşımız ne zaman anlayacak şaşıyorum. vergi verdiği polisin bile bu durumlarda bi işe yaramadığını bu insanın bu şekilde elini kolunu sallaya sallaya bu işi yapabiliyor hayretle okudumm