1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Hareket ve hizmet

AKP Kepez İlçe Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü ile Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, miting havasında geçen mahalle toplantılarında davul zurna eşliğinde karşılandı. Coşkulu kalabalık karşında konuşan İrbeç, Tütüncü’nün adının ‘H’ harfi ile başladığını ve ‘H’ harfinin “Hareket ve hizmet” anlamına geldiğini söyledi.

Seçim gezilerini tüm hızla sürdüren Kepez İlçe Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, geniş katılımlı mahalle toplantılarına bu kez Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç ve İl Genel Meclisi adayı İsa Akdemir ile birlikte katıldı. Miting havası içinde geçen Esentepe, Erenköy, Göçerler ve Ünsal Mahallesi’nde ki, toplantılarda Tütüncü, davul zurna ile karşılandı.

Tütüncü için destek isteyen İrbeç, Tütüncü’nün adının ‘H’ harfi ile başladığını ve ‘H’ harfinin “Hareket ve hizmet” anlamına geldiğini söyledi. İrbeç sözlerini söyle sürdürdü: “ 29 Mart sabahına kadar bizler, 29 Mart’tan sonra sizler konuşacaksınız. Siz hizmete altın oylarınızla katkı sağlayacaksınız.” 8 Mart günü AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın katıldığı mitingi değerlendiren Kepez İlçe Belediye Başkan Adayı Tütüncü, mitingin çok görkemli ve coşkulu olduğunu dile getirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 16:46:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?