22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

‘Harikalar Sirki’ izleyicisiyle buluşacak

‘HARİKALAR SİRKİ’ İZLEYİCİSİYLE BULUŞACAK

Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Tiyatro Bölümü ‘Harikalar Sirki’ adlı çocuk oyunu ile izleyicinin karşısına çıkacak. Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı bünyesinde yeni oluşturulan Tiyatro Bölümü ilk oyununu sahneleyecek olmanın heyecanını yaşıyor. Çalışmalarını aralıksız sürdüren Tiyatro Bölümü’nün genç oyuncuları ‘Harikalar Sirk’i adlı çocuk oyununu sahneye koymak için gün sayıyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile gerçekleştirilen ve Filiz Uysal’ın yönettiği çocuk oyununda Nazlı Ergun, Sidar Baran, Anıl Şereflioğlu, Tuğrul Ozan Tuğrul, Merve Uysal, Çağatay Çanta, Çağla Özkurt ve Hüseyin Öztürk rol alıyor. Şubat ayında Yeni Mahalle Semt Evi’nde prömiyeri gerçekleştirilecek olan ‘Harikalar Sirki’ özellikle hiç tiyatroya gitmemiş çocuklarla buluşacak.

Oyun iki sakar palyaçonun bir kentte iş ararken karşılarına çıkan sirke girmeleriyle karşılaştıkları olayları ve yardımlaşmanın önemini anlatıyor. Oyun ayrıca çocuklara, sıfırdan başlayarak hayallerine ulaşan iki palyaçonun maceralarla dolu hikayesini ve herkesin keşfedilmemiş bir yeteneğinin olabileceğini eğlenceli bir dille anlatıyor. “Bir çocuğa yaklaşmanın en iyi yolu onunla oyun oynamaktır” diyen Yönetmen Filiz Uysal, “Biz de bu yolla çocuklara yardımlaşmanın ve arkadaşlığın önemini anlatıyoruz” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2010 Pazartesi 13:51:02
Güncelleme :25 Ocak 2010 Pazartesi 15:19:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?