21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Harley Davidson üyeleri Antalya'da

Polonya'dan gelen Harley Davidson üyeleri, Antalya'da yarış yapacaklar.

Antalya'da bulunan Titanıc Otel'de dinlenen Harley Davidson üyeleri, bir ara otelin bahçesinde tur attı. Harley Davidson üyeleri, Antalya'da dinlendikten sonra Kapadokya'ya gidecekler.

Polonyalı Harley Davidson kulübünün bayan üyesi Agnieszka Studnicka, Türkiye'de 12 gün tur atacaklarını belirterek "Türkiye'deki turun en son durağı İstanbul olacak. Harley motor kullanmaya 6 ay önce bir bayandan etkilenerek başladım. Harley motor kullanmayı bütün bayanlara tavsiye ederim. Harley motor kullanırken özgürlüğü ve tek başına bir şey yapmayı hissediyorum. Özellikle trafikte otomobiller motorlara daha az saygı gösteriyor. Ama Harley kullanan bir bayan gördükleri zaman çok etkileniyorlar" dedi.

Polonyalı Harley Davidson lideri Andrzej Szpıla, 24 Harley motoru kontrol altında tutmanın zor olduğunu belirterek "Genelde tur atmaya başladığımız zaman 4 bin kilometre yol yapıyoruz. Türkiye'deki turumuz 3 bin kilometre sürecek ve İstanbul'da son bulacak. Harley motor kullanmak benim bir tutkum. Harley motor kullanmak ne bir sevgiliye ne de bir çocuk sevgisine benzer. Harley motor kullanmak hiçbir sevgiye tutkuya benzemez" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2008 Perşembe 11:27:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?