22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Hasan Şeker AKP'ye katıldı

İki dönemdir Kemer Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Hasan Şeker, Mart ayındaki yerel seçimlerde yeniden belediye başkanı olmak için AK Parti'ye katıldı.

Şeker, ardından aday adaylık başvurusunu Kemer İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda duyurdu.

Antalya'nın gözbebeği Kemer'i yaklaşık 10 yılda bambaşka bir çehreye kavuşturan Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, AK Parti'ye katıldı. AK Parti İlçe teşkilatında düzenlenen törende AK Parti İlçe Başkanı Zafer Yaman ve yönetim Şeker'i kutlayarak, kararının hayırlar getirmesini diledi. İlçe Başkanı Zafer Yaman "Kemer'de partimizin başarılı olması için ne gerekiyorsa yapacağız. Başkanımız Hasan Şeker'in partimize katılması ile daha da güçlendiğimizi düşünüyorum. Amacımız Kemer'de yerel seçimleri kazanmak ve dörtte dört yapmak" dedi.

28 Mart 2004 yılından beri belediye başkanlığı yaptığını ve bu süreler zarfında birkaç partide görevler aldığını belirten Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, uzun bir süreçten sonra AK Parti'ye katıldığını söyledi.

Şeker, "Kemer'de yeni bir süreç başlıyor. Bundan sonra siyasete AK Parti'de devam edeceğim. Tüm ekibimiz ile birlikte el ele canla, başla yerel seçimlerde başarılı olmak için çalışacağız. Hep birlikte olduğumuz sürece, başarı kaçınılmaz olacak ve işimiz daha da kolaylaşacak. Durmak yok yola devam" ifadesini kullandı.

AK Parti İlçe Başkanı Zafer Yaman, Başkan Şeker'e rozetin büyük ihtimalle Ankara'da yada başbakanın uygun olduğu bir ilde bizzat kendisi tarafından takılacağını ifade ederek, "Dağ bize gelemezse biz dağa gideriz. Hasan Şeker'in rozetini bizzat Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan takacak" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 19:52:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?