8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Hasta tanıtım kartı rahatlığı

Gazipaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Çınar, hasta tanıtım kartı sayesinde vatandaşların artık kuyrukta beklemeyeceğini söyledi.

Gazipaşa Devlet Hastanesi'nde yenilikler devam ediyor. Hastanede yeni hizmete sunulan hasta tanıtım kartı sayesinde hem hastalar hem de hastane personeli rahat nefes aldı. Gazipaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Çınar, hasta tanıtım kartının, polikliniklerin önündeki manyetik okuyuculardan geçirildiği zaman hastanın tüm bilgilerinin ilgili doktorun önünde gözükebileceğini söyledi. Çınar, hasta tanıtım kartı sayesinde hastaların vezneyle uğraşmayacaklarını hem de sıra beklemeyeceklerini söyledi.

Bu kartları hastalara bedava dağıttıklarını anlatan Çınar, şöyle konuştu: "Nüfus cüzdanları gibi kartlarını da yanlarında taşımaları lazım. 10-15 gün içerisinde randevu sistemine geçeceğiz. Bu sistemle hastalarımız cep telefonlarından kısa mesaj ya da ev telefonlarıyla randevu alabilecekler. Bu yeni sistemle ilgili tanıtım broşürü hazırlatacağız." Hastanede göz doktoru ve radyoloji doktoru eksiği olduğunu anlatan Çınar, sözlerini şöyle tamamladı: "Konuyla ilgili Sağlık Bakanlığı'na yazı yazdık. En kısa zamanda eksiklerimizin tamamlanacağını umuyoruz. Böylece Gazipaşa Devlet Hastanesi tam kadro hizmet verecek."

iha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2007 Salı 17:51:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?