1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Hastane de bayrama hazır...

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ BAYRAMA HAZIR

Akdeniz Üniversitesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Abdullah Erdoğan, Kurban Bayramı tatili için gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirterek, “Hastanemizde tatil süresince vatandaşlarımız için gerekli sağlık hizmeti verilecek” dedi.

Sağlık hizmetinin aksatılmadan yürütülmesi için personelin dönüşümlü olarak görev yapacağını bildiren Akdeniz Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Abdullah Erdoğan, “İkisi hafta sonu olan dört günlük tatilde hastanemiz bayrama hazır. Hem poliklinik olmaması hem de grip vakalarındaki artış nedeniyle çocuk ve yetişkin acil servislerinin yükünün artacağı düşünülmektedir. Bu nedenle ilgili bölümlerle gerekli görüşmeler yapıldı. Artan talebi karşılamak üzere doktorlarımız ve personelimiz maksimum kapasite ile çalışacak” diye konuştu.

Halkın güvenli ve kaliteli sağlık hizmeti alması için büyük özen gösterdiklerini belirten Başhekim Erdoğan; “Halkımızın kültürü ile birleşmiş, yardımseverlik duygularının ön planda olduğu Kurban Bayramı’nda dini vecibe gereğince kurban kesmelerini ve ihtiyaç sahiplerine dağıtma isteklerini saygı ile karşılıyor, tebrik ediyoruz. Ancak bu işlemin sokaklarda, uygunsuz yerlerde ve çocukların önünde Türk misafirperverliğine ve kültürüne yakışmayan bir şekilde yapılmaması için tüm halkımızdan gerekli özeni göstermelerini diliyoruz. Bu tür bayramlar bütünleyiciliği sebebiyle halkımızın birbirine daha sıkı kenetlenmesini sağlayacaktır. Kurban Bayramı tüm halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun. ”

İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2009 Çarşamba 16:41:03
Güncelleme :26 Kasım 2009 Perşembe 17:03:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?