22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Hastaneye özel servis

HASTANEYE ÖZEL SERVİS

Kemer Belediyesi, Antalya kent merkezinde tedavi görmek isteyen vatandaşlar için ücretsiz ‘Özel Hastane Servisi’ hizmetini başlatıyor.

Kemer Belediyesi ilçede yaşayan vatandaşlara yönelik olarak Antalya şehir merkezinde bulunan hastanelerde tedavilerini sürdüren kişiler için ‘Özel Hastane Servisi’ hizmetine başlıyor. Antalya’da bulunan hastanelere günlük olarak tedavi için giden vatandaşlara hizmet vermek amacıyla başlatılacak olan servisler, talebe göre günlük olarak servis yapacak. 15 Eylül tarihi itibari ile başlayacak olan hastane servisinden yararlanmak isteyen vatandaşlar Kemer Belediyesi Halkla İlişkiler servisi 0242-814-15-03 numaralı telefondan ulaşarak kayıtlarını yaptırabilecekler.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Kemer’den Antalya’daki hastanelere günlük olarak giden vatandaşlarımızın ulaşım sorunlarını giderebilmek amacıyla görevlendirdiğimiz aracımız ve personelimiz eşliğinde ücretsiz olarak servis başlatmış bulunmaktayız. Hastane servisi ile vatandaşlarımız sabah saatlerinde gidecekleri hastaneye kadar ulaşımları sağlanacak ve öğleden sonra belirli saatte hastanelerden alınarak Kemer’e dönüşleri gerçekleştirilecek” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2010 Salı 11:42:03
Güncelleme :31 Ağustos 2010 Salı 14:25:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?