1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Hasyurt'ta 'askere uğurlama'

Finike ilçesine bağlı Hasyurt beldesinde düzenlenen törenle 1989/3 tertip askerler vatani görevlerini yapacaklara bölgelere uğurlandı.

Belediye Başkanı Muammer Genç, 23 gence cep telefonu numarasını vererek, “Beni kardeşiniz bilin. Maddi ve manevi sıkıntılarınızda beni 24 saat arayabilirsiniz” dedi.


Hasyurt Belediyesi bahçesinde düzenlenen törene Finike Askerlik Şubesi Başkanı M.Şener İzci, Hasyurt Jandarma Karakol Komutanı Salih Derya, Belediye Başkanı Muammer Genç, askerlerin aileleri ve vatandaşlar katıldı. Törende bir konuşma yapan Hasyurt Belediye Başkanı Muammer Genç, 6 yıldır gerçekleştirilen asker uğurlama törenlerinde bu yıl eğlence yapılmayacağını belirtti. Genç, “Her yıl bir restoranda müzikli eğlence tertip ediyorduk, bu yıl bunu yapmıyoruz. Çünkü Ramazan ayı yaklaştı” dedi.


BENİ 24 SAAT ARAYABİLİRSİNİZ
Hasyurt Belediye Başkanı Muammer Genç, askere giden gençlere cep telefonu numarasını vererek, “Beni maddi manevi sıkıntınızda arayabilirsiniz. Telefonum 24 saat açık. Benim bir kardeşiniz olarak görün. Her zaman yanınızdayım” diye konuştu.
Hasyurt Beldesi’nden askere giden 23 gence, Belediye Başkanı Muammer Genç tarafından ‘Bayrak’ ve ‘Nazar’ boncuğu hediye edildi.

İha
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2009 Cuma 14:54:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?