7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Havuzda oryantal şov

Antalya'da hava sıcaklığının 50 dereceyi bulması üzerine yerli ve yabancı turistler havuz ve plajlara akın etti.

 
Antalya'nın en büyük su parklarından Agualand'da düzenlenen etkinliklerle tatilciler hem eğleniyor hem de serinleme fırsatı buluyor.

Agualand'da bugün öğle saatlerinde havuz içerisinde düzenlenen oryantal yarışmasında renkli görüntüler yaşandı.

Oryantal Eftalya'nın danslarıyla kendilerinden geçen tatilciler daha sonra havuz ortasına gelerek Eftalya ile birlikte göbek dansı yaptılar. Havuz içerisinde hem serinleyen hem de eğlenen turistler ilginç görüntüler oluşturdu. Havuz içerisinde düzenlenen oryantal
yarışmasında bayan tatilciler dans ederken erkekler havuz kenarında göbek dansı yapan tatilcileri ilgiyle izledi.

Sıcaklığı havuz içerisinde hissetmediklerini söyleyen turistler Antalya'da bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını ve tatillerinin mükemmel geçtiğini söylediler.


PARKLARDA YOĞUNLUK YAŞANDI


Öte yandan Antalya kent merkezinde sıcak havadan bunalan vatandaşlar parklara akın etti. 47 dereceyi bulan sıcaklık karşısında yürümekte güçlük çektiklerini söyleyen Antalyalılar, "Dışarıda durmak imkansız. Biz işimiz dolayısıyla dışarıya çıktık. Kısa sürede işimizi tamamlayarak evimize dönmek istiyoruz" dediler.

iha
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2007 Salı 18:40:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ısmaıl yavuz IP: 78.188.12.xxx Tarih : 6.04.2008 20:10:12

görmedim ama isterm.super oldgunu orda bulunan bayan arkadasımdan ogrendim super oldugunu.ıster dansıyla ıster sowu ıle.izlemek ısterm suan programı varsa.