22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Hayali başlamadan bitti

MEVSİMLİK İŞÇİNİN HAYALİ, BAŞLAMADAN BİTTİ

Antalya'nın Alanya ilçesine mevsimlik işçi olarak gelen bir kişi şehirlerarası yolcu otobüsünden inmesinin ardından Mersin'den Antalya'ya gitmekte olan bir minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Alanya'ya bağlı Mahmutlar beldesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Kahramananmaraş'tan mevsimlik işçi olarak gelen 2 çocuk babası İbrahim Tütüncü (30), Ali Ay (43) yönetimindeki 33 VU 277 plakalı minibüsün çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Mahmutlar Köprüsü üzerinde meydana gelen kazada otobüsten indikten sonra deniz kenarına geçmek üzere hareket eden Tütüncü'ye Mersin istikametinden gelen ve Antalya'da düzenlenecek olan Antalya 2010 gençlik merkezleri halk dansları yarışmasına gitmekte olan minibüs çarptı.

Tütüncü, çarpmanın etkisi ile minibüsün ön camında yaklaşık 50 metre gittikten sonra yola savrulurken araç, tekerleklerinin patlaması ile durabildi. Tütüncü'nün olay yerinde yaşamını yitirdiği kazada minibüste yolcu olarak bulunan Rojda Gökçe (17) ve Fatma Yiğit (39) adlı halk oyunu sanatçıları Alanya Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edilerek taburcu edildiler.

Tütüncü'ye ait, içinde giysi dolu bavul, cebinden çıkan 20 TL, cep telefonu ve dün akşam Osmaniye otogarından aldığı otobüs biletine, Mahmutlar Jandarma Karakolu tarafından yakınlarına teslim edilmek üzere el konuldu. Tütüncü'nün cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile Alanya Belediye Mezarlığı morguna kaldırıldı.

MEVSİMLİK İŞÇİNİN HAYALİ, BAŞLAMADAN BİTTİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2010 Cumartesi 12:49:02
Güncelleme :3 Nisan 2010 Cumartesi 13:08:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?