22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Hayalleri gerçek oldu

DENİZ GÖRMEMİŞ ÇOCUKLAR

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan 'Deniz görmeyen çocuklar ile Antalya'nın mavisinde buluşuyoruz' adlı proje kapsamında çeşitli illerden Antalya'ya gelen 13-16 yaş arası çocuklar denizle buluştu.

Büyükşehir Belediyesi başlattığı sosyal proje ile bu zamana kadar hiç deniz görmemiş çocukların hayallerini gerçekleştiriyor. Türkiye'nin çeşitli illerinden toplam 150 çocuk birer hafta arayla Antalya'da misafir edilecek. Denizin ve güneşin keyfini çıkaracak çocuklar, tarihi ve

turistik yerleri gezme imkanı bulacak. 11 Temmuzda başlayan proje 28 Ağustos'ta sona erecek. Kent içinde birçok sosyal ve kültürel faaliyete katılacak konuk öğrencilerin çalışmalarını gösteren fotoğraf sergisi 1-4 Eylül tarihleri arasında Haşim İşcan Aile Danışma Merkezi'nde açılacak.

Proje kapsamında Adıyaman'ın Besni ve Konya'nın Karapınar ilçelerinden gelen ilk konuk öğrenci kafilesi Antalya'nın mavisiyle buluştu. Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı yetkilileri, "Sosyal anlamda önemli bir proje. Denizi hayal eden çocuklarımızı Antalya'da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Değişik illerden gelecek çocuklarımız birbirleri ile sosyal iletişim ve etkileşim içerisine girecek. Antalya ve Akdeniz'in kültürü hakkında bilgi sahibi olacaklar" dedi.

GENÇLİK EVİ'NDE KALIYORLAR

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 25-31 Temmuz Yozgat Boğazlıyan, 8-14 Ağustos Sivas-Altınyayla, Gaziantep-Yavuzeli, 22-28 Ağustos'ta ise Malatya-Arguvan ve Diyarbakır Bismil'den çocukları ağırlayacak. Konuk öğrenciler Varsak'ta bulunan büyükşehir belediyesine ait Gençlik Evi'nde ağırlanıyor.

DENİZ GÖRMEMİŞ ÇOCUKLAR
DENİZ GÖRMEMİŞ ÇOCUKLAR
DENİZ GÖRMEMİŞ ÇOCUKLAR
İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2010 Cuma 14:20:03
Güncelleme :16 Temmuz 2010 Cuma 14:33:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?