22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Haydi, ‘Sen De Katıl’

‘SEN DE KATIL’ KAMPANYASI

Antalya Gönüllüleri Derneği ve Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa başlattığı ‘Sen De Katıl’ kampanyası çerçevesinde evlerde fazlalık durumunda olan kullanılabilir oyuncak ve kitaplar toplanarak, 23 Nisan haftasında Haşim İşcan Aile Eğitim Merkezi’nde açılacak kütüphane ve oyun odalarına bağışlanacak.

Bağışlanan kitap ve oyuncakların Haşim İşcan Aile Eğitim Merkezi’nde eğitim alan ailelerin çocukları için kullanılacağı belirtilirken, ‘Sen De Katıl’ kampanyası çerçevesinde alışveriş merkezlerine oyuncak ve kitapların toplanabilmesi için özel hazırlanan kutuların yerleştirileceği belirtildi.

ÇOCUKLAR ARASINDA PAYLAŞIMI GELİŞTİRMEK

Antalya Gönüllüleri Derneği Başkanı Dr. Günseli Akaydın, Antalyalıları kampanyaya katılmaya davet ederek, “Çocuklar arasındaki paylaşımı, birlikte hareket etme, sosyalleşme duygusunu ve yeteneklerini geliştirmek amacıyla kampanya ile paylaşılan bir oyuncağın ya da kitabın, bir başkasının hayatını değiştirebileceğini göstermek istiyoruz. Duyarlı vatandaşların kampanyaya destek olmasını bekliyoruz” diye konuştu.

OYUNCAK VE KITAP TOPLAMA NOKTALARI

Antalya Gönüllüleri Derneği Ofisi (www.antalyagonulluleri.org.tr),Büyükşehir Belediyesi ABİM, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı,Haşim İşcan Aile Danışma Merkezi.

BAĞIŞLANACAK KİTAP TÜRLERİ

Kampanya çerçevesinde 0-6 yaş çocuklar için, boyama, kavram kitapları, yap-bozlu kitaplar, eğitim setleri, bilim çocuk dergileri, hikaye kitapları, puzzle toplanacak.İlköğretim ve ortaöğretim öğrencileri içinse, roman, hikaye, şiir, masal kitapları, tarihi ve coğrafi atlaslar, atasözleri-deyimler sözlüğü, Türkçe ve yabancı dillerde sözlük,imla kılavuzu, konu anlatımlı test Kitapları, deneme sınav kitapçığı, yabancı dilde eğitim setleri, yetişkinler içinse roman, şiir ve kitapları ile belgesel ve film CD’lerinin toplanacağı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2010 Cumartesi 10:22:02
Güncelleme :17 Nisan 2010 Cumartesi 13:03:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?