7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Hayırsever vatandaştan okul sözü

Korkuteli ilçesinde hayırseverlerin eğitime olan destekleri sürüyor. Korkuteli ilçesine bağlı Tatköyde oturan hayırsever Mustafa Tatoğlu, Tatköy'e okul yaptırmak için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne başvurdu.

Hayırsever Mustafa Tatoğlu'nu evinde ziyaret eden Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hoplar, hazırladığı protokolü hayırsevere imzalattı. Önümüzdeki günlerde Antalya Valiliği'nde yapılacak resmi bir protokolün ardından yapımına başlanacak olan Ramazan Karabağır İlköğretim Okulu 15 Ağustos 2008 tarihinde Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edilecek. Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hoplar, hayırsever vatandaşların eğitime olan destekleri ile ilçede derslik sıkıntısı olmadığını, ilçede bir eser meydana getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Hayırsever Mustafa Tatoğlu da, eğitimde kalite ve standartın oldukça önemli olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Bunların başında derslikler gelir. Bizde Tatköy'e bir okul kazandırmak için kendim Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bir dilekçe vererek bunu gerçekleştirdim. Kısa sürede okulu bitirmek için çalışacağız. Ancak bu işler yapılırken bürokrasinin biraz daha hızlı işlemesi gerekir. Biz elimizden geleni yaptık."

 

iha
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2007 Cuma 14:52:39
Güncelleme :9 Kasım 2007 Cuma 14:54:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?