16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Hayırseverden 16 derslikli okul

HAYIRSEVERDEN 16 DERSLİKLİ OKUL

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Hisar Mahallesi'ne yapılması amaçlanan 16 derslikli Düriye Duran Anadolu Lisesi'nin protokolü Antalya Valiliği'nde imzalandı.

Barut Oteller zinciri ortaklarından olan hayırsever Düriye Duran, 1997 yılında Gündoğdu Köyü'ne yaptırmış olduğu 12 derslikten sonra Manavgat ilçesi Hisar Mahallesi'ne yaptıracağı 16 derslikli ve kendi adını taşıyacak olan Anadolu Lisesi'nin protokolü Antalya Valiliği'nde imzalandı. Vali Ahmet Altıparmak, 2013 yılı mayıs ayında tamamlanması planlanan okulun protokolü için İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, hayırsever Düriye Duran ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Ahmet Barut'u makamında kabul etti.

Hayırseverlerin eğitime katkılarından dolayı tebrik eden Altıparmak, "Türkiye'de hayırseverler tarafından yapılan okullarda Antalya birinci sırada. Özellikle 2003 yılından sonra devletin neredeyse 2 katı okul hayırseverler tarafından yapıldı. İnşallah bu böyle gider. Büyük başarı" dedi.

Eğitimin kendileri için çok önemli olduğunu belirten hayırsever Düriye Duran ise "Hayırseverler olarak eğitimde devletimize her türlü desteği vermeye hazırız. Okul protokollerinin devamı gelecek" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Altıparmak, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay okul protokolü imzaladı.

HAYIRSEVERDEN 16 DERSLİKLİ OKUL
HAYIRSEVERDEN 16 DERSLİKLİ OKUL
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2010 Çarşamba 12:10:04
Güncelleme :18 Ağustos 2010 Çarşamba 12:20:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?