22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Hayırseverlere teşekkür ziyareti

HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR ZİYARET

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Antalya bölgesinde okul yaptıran hayırseverleri tek tek ziyaret ederek teşekkür ediyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ekipleri, Korkuteli’de hayırsever vatandaşları da ziyaret ederek çiçek ve kitap hediye etti.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Meral Çelikin ile Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nusret Dişçi, Korkuteli’nde Fikriye-Ramazan Yalçın İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek, hayırsever Ramazan Yalçın ile görüştükten sonra Arif Cebeci İlköğretim Okulu’nu ziyaretlerinde hayırsever Arif Cebeci ile görüştüler. Daha sonra Yelten Dallar İlköğretim Okulu’nu yaptıran Halil Dal’ı, Anadolu Lisesi binasını yaptıran Cevat Kavukcu’yu, Yaşar Sadi Tekin İlköğretim Okulu’nu yaptıran Yaşar Tekin’i, okul yer bağışlayan Huriye Balaban’ı ve Osman Önal Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nu yaptıran İrfan Önal’ı ziyaret edip teşekkür ettiler.

Hayırsever vatandaşlara Antalya Valisi Alaaddin Yüksel ve Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülal’ın selamını getirdiklerini söyleyen Milli Eğitim İl Müdürlüğü ekibi, eğitime verdikleri destek nedeniyle teşekkür ederek çiçek verdiler.

HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR ZİYARET
HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2010 Perşembe 10:16:03
Güncelleme :14 Ocak 2010 Perşembe 21:16:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?