22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Hayvan barınağı açılıyor

KONYAALTI BELEDİYESİ HAYVAN BARINAĞI

Antalya Konyaaltı ilçesinde yapılan Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımı ile açılıyor.

Konyaaltı Belediyesi tarafından yaptırılan Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, yarın Cumhuriyet Halk Partisi, (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımı ile açılıyor. Açılış öncesi gazetecilerle biraraya gelen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, hayvan barınağı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

13 bin 600 metrekare alanda toplam 500 sahipsiz hayvanın kısırlaştırma, tedavi ve aşılama işlemlerinin yapılacağı Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin maliyetinin 600 bin TL'ye mal olduğunu belirten Başkan Böcek, "Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun katılımı bizi onurlandıracaktır. Okullardan çocuklar ile aileleri buraya gelip, hayvanları ziyaret edebilecek. Oyun guruplarında hoşça vakit geçirebilecekler. Antalya'daki 5 ilçe içerisinde sokakta gezen başıboş hayvanlar olarak en önemli sorun bizim bölgemizdeydi. Turistlerin en yoğun olarak bulunduğu ilçede bu sorunu ortadan kaldırmak için önemli bir adım attık. Yarınki açılışımıza herkesi bekliyoruz" dedi.

KONYAALTI BELEDİYESİ HAYVAN BARINAĞI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2010 Perşembe 15:56:02
Güncelleme :24 Haziran 2010 Perşembe 18:48:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?