1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Hayvanat Bahçesi'ne yeni konuklar

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Aktekin, Antalya Hayvanat Bahçesi’nde incelemelerde bulundu. Hayvanat Bahçesi Müdürü Süleyman Karaca’dan bilgi alan Aktekin, Hayvanat Bahçesi’nin imajını değiştirecek yeni projeler üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Aktekin, Antalya Hayvanat Bahçesi’nde incelemelerde bulunarak, Hayvanat Bahçesi Müdürü Süleyman Karaca’dan bilgi aldı. Karaca, Antalya Hayvanat Bahçesi’nin, Türkiye’de bulunan diğer hayvanat bahçeleri ile kıyaslandığında, hayvanların doğal yaşama uygun yaşam koşullarının Antalya’da bulunduğunu söyledi.

Yeni yapılacak düzenlemeler çerçevesinde hayvanat bahçesinin daha güzel bir şekilde hizmet vereceğini ifade eden Genel Sekreter Mehmet Aktekin, yeni projeler doğrultusunda çalışmaların devam ettiğini bildirdi. Aktekin, “2011 yılında hayvanat bahçesini Türkiye’nin en iyisi yapmayı planlıyoruz. Doğal ortamımız buna müsait. Yeni hayvan barınakları ve hayvanlarla takviye yapacağız” dedi.

Hayvanat bahçesinin çocukların gelişimi ve eğitimi açısından önem taşıdığını vurgulayan Genel Sekreter Mehmet Aktekin, “Bu konuda da çalışmalarımız olacak. Antalyalıların beklentileri doğrultusunda hayvanat bahçesinde birer zürafa ve fil almayı planlıyoruz” diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2009 Salı 15:23:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?