1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Hem tatil, hem hırsızlık

ANTALYA’nın Gazipaşa İlçesi'ne bağlı Beyrebucak Köyü'nde bulunan bir akaryakıt istasyonundan para çaldıkları iddia edilen 3 kişi, Alanya polisi tarafından yakalandı.

Gazipaşa'da tatil yaptıklarını söyleyen 3 şüphelinin hırsızlık suçundan sabıkalı olduğu belirtildi.

Beyrebucak Köyü'nde bulunan bir akaryakıt istasyonuna 35 ABN 94 plakalı otomobille gelen Hüseyin Ç., Soner Ö. ve 23 yaşındaki Abidin H., istasyona ait markete alışveriş bahanesiyle girdi.

Şüphelilerden 2'si işyeri sahibi Pelittin Çalış'ı oyalarken, diğeri kasadan 100 TL’yi aldı. Daha sonra şüpheliler alış veriş yapmadan istasyondan uzaklaştı. Kasaya dönünce 100 TL'nin eksik olduğunu fark eden işletme sahibi Çalış, durumu Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı'na bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen jandarma, otomobilin Alanya'ya yönüne ilerlediğini belirleyince plakayı Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ve Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi.

Otomobili Cumhuriyet Mahallesi üzerinde bir marketin önünde park halinde gören polis, marketten çıkarak otomobile binmeye hazırlanan Hüseyin Ç., Soner Ö. ve Abidin H.'yi yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolünün ardından Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekibe teslim edildi.

Gazipaşa'da tatil yaptıklarını söyleyen 3 şüphelinin hırsızlık suçundan sabıkalı olduğu belirtildi.
 

Milliyet
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2009 Cuma 22:27:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?