22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Hemşehrilerinden Tütüncü’ye ziyaret

HEMŞEHRİLERİNDEN TÜTÜNCÜ’YE ZİYARET

Korkuteli İmecikliler Derneği Başkanı Hümmet Küçüksolak ve dernek üyeleri, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret ederek, talep ve sorunlarını iletti.

İmecikliler Derneği Başkanı Küçüksolak, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret ederek, Korkuteli İmecik Köyü’nün merasında yaşanan elektrik ve tapu sıkıntısının çözümünde destek istedi. Hemşehrilerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Hakan Tütüncü meranın tapu sorununun çözümünde kanunlar çerçevesinde İmeciklilere yardımcı olacağını belirtti.

Derneğin, İmecik Köyü’nü ziyaret etme teklifini da kabul eden Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, “Dernek binası konusunda bizim öyle size verebileceğimiz dükkan gibi yerlerimiz yok ancak hemşehri derneklerine tahsis edeceğimiz Türkiye Parkı projemiz var. Bu proje tamamladığında buradan İmeciklilere de yer veririz.” dedi.

Dernek Başkanı Hümmet Küçük Solak, kendilerine gösterdiği ilgiden ve sorunların çözümüne verdiği destekten dolayı Başkan Tütüncü’ye teşekkür etti.

HEMŞEHRİLERİNDEN TÜTÜNCÜ’YE ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2010 Perşembe 16:29:03
Güncelleme :14 Ocak 2010 Perşembe 16:36:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?